DJ KISINAN 2 | KOYO KOYO NDUWENI WES KADUNG SEPENUH HATI | DJ BOLA BALI NGGO DOLANAN VIRAL TIKTOK !

DJ KISINAN 2 | KOYO KOYO NDUWENI WES KADUNG SEPENUH HATI | DJ BOLA BALI NGGO DOLANAN VIRAL TIKTOK !

🔺 disarankan Menggunakan Headset 🎧 / Earphone
🔺bantu mencapai 100.000 sibscriber🙏
🔺bantu like komen subscribe yatim agar selalu
upload lagu terkane pilihan terbaru

🔺ayo kita tunjukkan yatim juga bisa☝🙂

🔺putune mbh yah

🔺kunjungi juga yatim fvngky topic :https://youtube.com/channel/UCX-w8ZY

Ori:https://youtu.be/LvjW79ZaQrY?si=3UHe63dBQgn37tqc

lirik:

Atine sopo seng kuat
Yen mung dadi ladang curhat
Hari-hari rasane kecewa berat

Sopo wong sing ora mangkel
Rasane koyo diserkel
Sirah mumet atine kecewa dobel

Koyo koyo nduweni
Wes kadung sepenuh hati
Jebule mung baleni
Kisinan terulang lagi

Bola-bali nggo dolanan
Bola-bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran

Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahke gusti

TAGS:

dj koyo koyo nduweni, dj koyo koyo duwenikoyo koyo nduweni wes kadung sepenuh hati
dj bola bali nggo dolanan,bola bali nggo dolanan, bola bali nggo dolanan bola bali wis kapusan, bola bali nggo dolanan dj, bola bali nggo dolanan full album, bola bali nggo dolanan koplo, bola bali nggo dolanan cover, bola bali nggo dolanan bola bali kapusan, bola bali nggo dolanan pop punk, bola bali nggo dolanan tiktok, bola bali nggo dolanan gilga sahid, dj bola bali nggo dolanan, dj bola bali nggo dolanan full album, kisinan 2, kisinan 2 lirik, kisinan 2 dj, kisinan 2 karaoke, kisinan 2 full album, kisinan 2 koplo, kisinan 2 cover, kisinan 2 slowed, kisinan 2 speed up, kisinan 2 pop punkdj koyo koyo nduweni, dj koyo koyo duwenikoyo koyo nduweni wes kadung sepenuh hati

#djkoyokoyonduweni
#djkoyokoyonduweniweskadungsepenuhhati
#djbolabalinggodolanan
#djkisinan2
#masdhhho
#djviraltiktokterbaru2023
#djviral
#djbilabalinggodolananbolabaliweskapusan
#bolabalinggodolanan

dj koyo koyo nduweni, dj koyo koyo duwenikoyo koyo nduweni wes kadung sepenuh hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *